Vi anbefaler!

Våre ansatte har fibertjenester fra AKSA Hjem og kan derfor gi deg sine ektefølte anbefalinger på de ulike tjenestene vi leverer. Mulighetene er mange, og vi har derfor satt sammen TV-pakker og internetthastigheter skreddersydd ditt behov.

VI ANBEFALER

Einar anbefaler hyttepakken

Einar har hytte i Tappeluft, som er et av de mange områdene hvor vi kan levere hyttepakken til våre kunder.

– Fordelen med hyttepakken er at jeg får samme internetthastighet og TV-tjenester som jeg har hjemme – til en god pris. Jeg kan fortsette og se på programmer jeg har startet å se hjemme, og vet hvor jeg er i seriene mine, sier han.

– Vi bruker hytta så ofte at vi bruker TV og internett på samme måte som hjemme, derfor har vi hyttepakken. Det er ofte på hytta vi har tid å kose oss med serier, særlig på vinteren, avslutter Einar.

VI ANBEFALER

Cathrine anbefaler Kraftpakken

Cathrine har Kraftpakken som inneholder 500 Mbps internett + Telia Tv 50 poeng.

– Kraftpakken er et supert valg for familier med mye trafikk på nettet! Hos oss ser vi på tv, streamer, surfer og gamer – alt på en gang, helt uten frustrasjon på grunn av tregt eller dårlig nett. Et harmonisk digitalt hjem med kraftpakken, sier Cathrine

VI ANBEFALER

Frank anbefaler 150 Mbps internett

Frank er vår gamer her på huset og er avhengig av god og stabil hastighet for at alt skal fungere best mulig.

– 150 Mbps passer for gamere og par, men kanskje ikke like godt til småbarnsfamilier eller kollektiv på mer enn 2-3 personer, sier Frank.

– Anbefaler denne hastigheten for de som vil ha en stabil og rask linje når du spiller, selv om din bedre halvdel streamer Paradise Hotell eller fotballkamp i stua. Med denne hastigheten kan dere godt gjøre flere ting samtidig, streame flere plasser, høre på musikk og spille online samtidig uten at det lagger, sier han.

– Jeg anbefaler at du alltid står tilkoblet på kabel direkte i fibersentralen når du gamer, uansett hastighet, avslutter Frank.

VI ANBEFALER

Ann Christin anbefaler Telia Play

Ann Christin har tilgang til alle sine favoritt- serier og filmer gjennom Telia Play appen på mobil, nettbrett eller PC.

– Fordelen med Telia Play er at jeg kan være på fiskedøgn i Altaelva å ha muligheten til å se mine favorittfilmer og serier på mobilen i “fredningen”, uten tilgang til internett, sier hun.

– Jeg kan også se på innhold på mobilen som er lagret i “Mitt arkiv” på TV-boksen min hjemme. Jeg kan også se på TV når jeg er ute og reiser med internett tilkoblet. Med Telia Play appen har jeg alltid TV med meg når jeg er på farta, avslutter Ann Christin.