Kjøp elbillader over din fiberavtale

– til kr 332,- per måned

Har du kjøpt elbil, ja da bør du også kjøpe en elbillader! Det er strenge krav til sikkerhet, og en lader gir både tryggere og raskere opplading.

AKSA Hjem leverer og installerer hjemmeladere av typen Easee Home. Siden 2020 har vi montert over 200 Easee-ladere i Alta og omegn, vi er trygge på at disse laderne gir deg det du har behov for.

Avbetaling og avtale

Om du har eller inngår fiberavtale med oss kan du kjøpe lader på avbetaling – husk, hos oss kan du også ta eventuelt merarbeid tilknyttet montasjen på avbetaling! Vi gjør nemlig hele jobben fra salg til montasje.

Avbetalingen er uten renter og gebyrer og fordeles på fire år. Du står selvfølgelig fritt til å betale ut beløpet når som helst i perioden.

Er du ikke fiberkunde får du lader og installasjon til samme pris, men da må du betale hele beløpet ved installasjon.

Ladekabel

plug-in, electricity, e-car-2783574.jpg

Ikke alle elbiler som selges kommer med ladekabel, og kanskje ønsker du også en ladekabel som alltid er fast i hjemmeladeren. Vi selger Easee ladekabel til kr 2980,-

Foto: Frank Rune Isaksen, frikant.no. Krediteres ved bruk.  @frankfrikant @frikant @frikantfoto.

Elbillader

Kr 332 per måned i 4 år
  • Internett 500/500 mbps

Hva følger med?

En standard installasjonspakke koster 15 936,- og inkluderer behovet til de fleste. Standard installasjon av elbillader inkluderer:

* Installasjon ved lokasjoner som ligger spesielt utilgjengelig må påregne lengre leveringstid ettersom installasjon vil koordineres med annet arbeid Alta Kraftlag har i nærhet til lokasjonen.

Forutsetninger

Merarbeid

Har installasjonen forhold som krever mer arbeid enn en standard installasjonspakke tilbyr vi merarbeidet til fastsatte priser som gir deg forutsigbarhet.

* Om det ønskes utvidelse av sikringsskap heller enn tilpasning ved bruk av kapsling må dette avtales særskilt.

Egeninnsats

Om du skal ha lader i eller på f.eks. frittstående garasje må sannsynligvis kabel graves ned i bakken. Vi kan gjøre dette for deg, men anbefaler at du gjør det selv slik at det blir rimeligst mulig! Vi anbefaler at kabel ligger ca. 40 cm under bakken.

Ønsker du hjemmelader fra AKSA Hjem?

Fyll ut bestillingsskjema, så vil vi ta kontakt med deg for videre avtale.

Slik går vi frem: