Kjøp elbillader over din fiberavtale

– til kr 332,- per måned

Har du kjøpt elbil, ja da bør du også kjøpe en elbillader! Det er strenge krav til sikkerhet, og en lader gir både tryggere og raskere opplading.

AKSA Hjem leverer og installerer hjemmeladere. Siden 2020 har vi montert over 200 ladere i Alta og omegn.

Øystein Esjeholm har fått montert elbillader i garasjen sin. Det er ikke lengere lov til å lade bilen på vanlige stikkontakter. Fra 2022 er det eneste tillatte alternativet ladebokser for nye installasjoner. Dette gjelder også hybridbiler.

Avbetaling og avtale

Om du har eller inngår fiberavtale med oss kan du kjøpe lader på avbetaling – husk, hos oss kan du også ta eventuelt merarbeid tilknyttet montasjen på avbetaling! Vi gjør nemlig hele jobben fra salg til montasje.

Avbetalingen er uten renter og gebyrer og fordeles på fire år. Du står selvfølgelig fritt til å betale ut beløpet når som helst i perioden.

Er du ikke fiberkunde får du lader og installasjon til samme pris, men da må du betale hele beløpet ved installasjon.

Ladekabel

plug-in, electricity, e-car-2783574.jpg

Ikke alle elbiler som selges kommer med ladekabel, og kanskje ønsker du også en ladekabel som alltid er fast i hjemmeladeren. Vi selger ladekabel til kr 2980,-

Elbillader

Elbillader

Kr 332 per måned i 4 år
  • Internett 500/500 mbps

Tidligere leverte vi Easee-ladere til våre kunder. Det har vært mange saker om Easee-ladere i media. Grunnen er at det svenske Elsäkerhetsverket har vurdert at laderen ikke oppfyller alle forskriftskrav og har dermed stoppet salget i Sverige. Hovedspørsmålet er om det er nødvendig med en jordfeilbryter på kursen i sikringsskapet, eller om laderen har nødvendig sikring internt for jordfeil.

Easee har valgt å anke avgjørelsen. Vi vet derfor ikke utfallet, eller hvordan det norske markedet vil påvirkes av denne saken på sikt.

Det viktigste for oss er at utstyret vi monterer er sikkert. NKOM henviser til at ladestasjonen ikke utgjør umiddelbar fare for liv og helse.

Vi følger situasjonen nøye, og vil gjøre alle tiltak som eventuelt annonseres av relevante myndigheter.

Om du har spørsmål, ta kontakt med oss på e-post eller ring 78 45 09 00.

https://www.nkom.no/aktuelt/sporsmal-og-svar-om-easee-ladere-og-vedtaket-i-elsakerhetsverket

Zaptec go lader

Hva følger med?

En standard installasjonspakke koster 15 936,- og inkluderer behovet til de fleste. Standard installasjon av elbillader inkluderer:

* Installasjon ved lokasjoner som ligger spesielt utilgjengelig må påregne lengre leveringstid ettersom installasjon vil koordineres med annet arbeid Alta Kraftlag har i nærhet til lokasjonen.

Forutsetninger

Merarbeid

Har installasjonen forhold som krever mer arbeid enn en standard installasjonspakke tilbyr vi merarbeidet til fastsatte priser som gir deg forutsigbarhet.

* Om det ønskes utvidelse av sikringsskap heller enn tilpasning ved bruk av kapsling må dette avtales særskilt.

Egeninnsats

Om du skal ha lader i eller på f.eks. frittstående garasje må sannsynligvis kabel graves ned i bakken. Vi kan gjøre dette for deg, men anbefaler at du gjør det selv slik at det blir rimeligst mulig! Vi anbefaler at kabel ligger ca. 40 cm under bakken.

Ønsker du hjemmelader fra AKSA Hjem?

Fyll ut bestillingsskjema, så vil vi ta kontakt med deg for videre avtale.

Slik går vi frem: