Se på hva du vil, når du vil og hvor du vil!

Telia Start gir deg 50 poeng som du kan bruke til å velge inn kanaler i tillegg til standardkanalene i din TV-pakke.

Skreddersy ditt eget TV-tilbud og velg blant annet mellom strømmetjenester som HBO MAX og NETFLIX, sportskanaler, internasjonale aktualitets- og nyhetskanaler eller tv-kanaler for barn.

Bytt innhold så ofte du vil- Alt samlet på et sted!

TV fra Telia

KUN TV
KR 585,- Pr mnd
  • Standard TV pakke fra Telia

Vi anbefaler

KRAFTPAKKEN
KR 1105,- Pr mnd
  • Telia TV og 500 mbps internett

Se Premier League i Telia Play!

Få tilgang til V Premium for kun 599,-/md. ut september – deretter 699,-/md. Ingen bindingstid.

Med Telia play har du alltid TV med deg. Har du startet å se en film på TV boksen, kan du fortsette filmen på et nettbrett eller en mobiltelefon når du er på reise. Alle opptak du gjør, uansett enhet, lagres automatisk i skyen. Dette gjør det mulig å se på opptak gjennom Telia Play appen selv om du er offline. Du kan også laste ned filmer og serier på forhånd slik at du kan se dem offline i appen uten internettilkobling.

For å logge inn på Telia Play appen bruker du mobilnummeret som ditt TV abonnement er registrert på, passordet har du satt selv. Har du glemt passordet til appen kan du få tilsendt et nytt ved å trykke glemt passord.

Har du ikke aktivert Telia Play fra før må du verifisere innlogging med BankID første gang. Dersom et familiemedlem ønsker å bruke appen må de logge inn med mobilnummer som abonnementet er registrert på og få verifisert innlogging via BankID til eieren av abonnementet.

Telia Play

Last ned Telia Play til iOS eller Android og se via mobil eller nettbrett.

Se Telia Play i nettleseren din på teliaplay.no eller på TV med Telia box, Chromecast, Apple TV eller Android TV.

Slik bruker du tjenesten

Direkte TV

Her ser du direkte- TV fra kanalene du har i din TV-pakke. Du vil også kunne se hvilke program som går og hva som kommer på samme kanal.

Tv-arkiv

Her ser du innhold som har gått på TV de siste 7-30 dagene. Tilgjengelig innhold kan være begrenset av kanalen og derfor ufullstendig i TV-arkivet.

Serier og filmer

Her finner du en oversikt over alle filmer og serier fra kanaler og strømmetjenester du har i TV-pakken din. Innhold kan sorteres etter kanal/popularitet/sjanger

Tv-guide

Her finner du en oversikt over alle programmer som går nå, og de neste syv dagene på kanalene du har valg inn i din TV-pakke.

Barn

Her vil du finne en oversikt over innhold på kanaler for barn som du har valgt inn i din TV-pakke. Du får også en oversikt over populære barnefilmer fra ulike strømmetjenester

 

Fortsett å se

«Hjem» siden vil alltid vise deg det mest populære innholdet og anbefalinger på tilpasset innhold.  Serier eller filmer du har startet å se på vil du finne under «Fortsett å se».

 

Telia Play appen kan du enkelt laste ned på mobil, nettbrett eller pc.