Gladnyhet til alle hus- og hytteeiere i

KORSFJORDEN

Nå har vi startet fiberutbyggingen!

Handle lokalt, vær på nett med verden!

Våre dyktige montører er nå i gang med fiberutbyggingen i Korsfjorden. Vi håper å kunne starte oppkobling av de første kundene i området i desember 2022, og fortsetter arbeidet over nyttår.

Med fiber fra Alta Kraftlag får du:

Et av markedets råeste TV- og internettilbud!

Kraftpakken

INTERNETT 500/500 MBPS

En høyhastighets internettlinje på 500/500 mbps får du bekymringsfri surfing- lynraskt og perfekt for deg som har flere brukere i husstanden. Ønsker du Wifi-løsning fra oss får du dette inkludert i pakken! 

Internett fra AKSA Hjem

Telia TV & strømming 50 poeng

TV fra Telia gir deg en hel verden av underholdning! Med Telia Box får du en TV- og strømme-boks stappfull av dine favoritter. Telia Play gir deg i tillegg muligheten til å se TV uansett hvilken dings du er på, som mobil, nettbrett, Apple TV, PC og TV. Slik kan du se hva du vil, hvor du vil, når du vil. Med TV fra Telia er du garantert et tettpakket TV-program når og hvor du måtte ønske det!

I startpakken har du 50 poeng til rådighet – her finner du alle TV-kanaler og strømmetjenester du kan velge inn i din TV-pakke.

Kraftpakken

Kraftpakken

Kr 1019 per måned
  • TV 50 poeng
  • Internett 500/500 mbps

Hyttepakken

Oppgrader hyttelivet med internett og TV på hytta!

FULL FART PÅ HYTTA

Hyttekontor? Mange på nett samtidig? Streamingkveld for tenåringene? Gullrekka med familien? Ikke noe problem! Med hyttepakken får du samme fibertjenester som du har hjemme – til en ekstra hyggelig pris! Det lønner seg å velge fiber fra AKSA Hjem både hjemme og på hytta.

DET DU TRENGER - DER DU TRENGER DET!

Med hyttepakken får du samme internetthastighet på hytta som du har hjemme. Har du Telia TV hjemme får du Telia Box på hytta med samme kanalpakke som hjemme, med tilgang til alle dine kanaler, opptak og Telia Play.

* Tilbudet forutsetter at du har fiber fra AKSA Hjem på din hjemmeadresse.

Hyttepakken

Hyttepakken

Kr 479 per måned
  •  

Priser og produkter

HASTIGHETER INTERNETT:

  • 30/30 Mbps 469,-
  • 150/150 Mbps 589,-
  • 300/300 Mbps 699,-
  • 500/500 Mbps 819,-
  • 1000/1000 Mbps 1129,-

ETABLERINGSGEBYR

Forutsetter egeninnsats

TELIA TV & STRØMMING

Med TV fra Telia får du TV & strømming samlet på ett sted! Du får massevis av kanaler og strømmetjenester å velge i. Med Telia Play kan du se hva du vil, hvor du vil, når du vil. Har du skjerm, har du TV!
I samarbeid med Telia leverer vi en hel verden av underholdning! Et skalerbart poengsystem og en innholdsrik valgmeny lar deg skreddersy din egen kanalpakke med få tastetrykk. Telia TV & Strømming gir deg fast tilgang til de største norske kanalene, samt ekstra poeng til rådighet for å velge inn ekstra kanaler, strømmetjenester og pakker. 
De faste kanalene er alltid inkludert, og regnes ikke som en del av poengpotten.
De forhåndsvalgte kanalene er kanaler som blir forhåndsvalgt for deg, men som du enkelt kan bytte med annet innhold i valgmenyen.

Alle oppgitte priser er per måned. Etableringsgebyret er et engangsgebyr for å få fiberen installert i din bolig.

Ønsker du fiber fra AKSA Hjem?

Fyll ut bestillingsskjema, så vil vi sjekke om du er innenfor vårt dekningsområde og ta kontakt med deg for videre avtale.

Slik går vi frem:

Egeninnsats: