NYHET

Gladnyhet til hus- og hytteeiere i

Hakkstabben & Kvalfjord

Snart starter vi fiberutbyggingen!

Handle lokalt, vær på nett med verden!

Vi bygger ut fibernett i Hakkstabben og Kvalfjord!

Vi tar imot bestilling av tjenester allerede nå og starter oppkobling av de første kundene i området i løpet av vår/sommer 2024. For å være sikret oppkobling må vi ha inn din bestilling på fiber innen 15. februar 2024.

Fiber montører i arbeid

KRAFTPAKKEN

Et av markedets råeste TV- og internettilbud!

INTERNETT 500/500 MBPS

En høyhastighets internettlinje på 500/500 mbps får du bekymringsfri surfing- lynraskt og perfekt for deg som har flere brukere i husstanden. Ønsker du Wifi-løsning fra oss får du dette inkludert i pakken!

Internett fra AKSA Hjem

TELIA TV & STRØMMING 50 POENG

TV fra Telia gir deg en hel verden av underholdning! Med Telia Box får du en TV- og strømme-boks stappfull av dine favoritter. Telia Play gir deg i tillegg muligheten til å se TV uansett hvilken dings du er på, som mobil, nettbrett, Apple TV, PC og TV. Slik kan du se hva du vil, hvor du vil, når du vil. Med TV fra Telia er du garantert et tettpakket TV-program når og hvor du måtte ønske det!

Med Telia Play får du TV & strømming samlet på ett sted – har du skjerm har du TV! Du kan også ta opptak, laste ned og se innholdet offline, når du vil.

Telia Box med opptak, tilgang til tusenvis av apper og innebygget Chromecast.

Du har fast tilgang til de største norske kanalene. Disse kan ikke velges bort og regnes ikke som en del av poengpotten.

I startpakken har du 50 poeng til rådighet – her finner du alle TV-kanaler og strømmetjenester du kan velge inn i din TV-pakke.

KRAFTPAKKEN

Et av markedets råeste TV- og internettilbud!
1105 Per måned
 • 500 mbps internett
 • Telia TV & strømming 50 poeng
 • Leie av trådløs router inkludert i pakken

HYTTEPAKKEN

Oppgrader hyttelivet med internett og TV på hytta!

Hyttekontor? Mange på nett samtidig? Streamingkveld for tenåringene? Gullrekka med familien? Ikke noe problem! Med hyttepakken får du samme fibertjenester som du har hjemme – til en ekstra hyggelig pris! Det lønner seg å velge fiber fra AKSA Hjem både hjemme og på hytta.

Hyttepakken fra AKSA hjem

FULL FART PÅ HYTTA

Med hyttepakken får du samme internetthastighet på hytta som du har hjemme. Har du Telia TV hjemme får du Telia Box på hytta med samme kanalpakke som hjemme, med tilgang til alle dine kanaler, opptak og Telia Play.

DET DU TRENGER - DER DU TRENGER DET!

 

 

*Tilbudet forutsetter at du har fiber fra AKSA Hjem på din hjemmeadresse.

HYTTEPAKKEN

Få samme internetthastighet og kanalpakke på hytta som du har hjemme- til en hyggelig pris!

Priser og produkter

KRAFTPAKKEN

Vår bestselger! Internett 500/500 Mbps og Telia TV & strømming 50 poeng. Et av markedets råeste TV- og internettilbud!

HYTTEPAKKEN

Få samme internetthastighet og kanalpakke på hytta som du har hjemme- til en hyggelig pris!

Våre internett hastigheter

 • 80/80 Mbps
  549,-
 • 150/150 Mbps
  619,-
 • 300/300 Mbps
  729,-
 • 500/500 Mbps
  859,-
 • 1000/1000 Mbps
  1149,-

ETABLERINGSGEBYR

Forutsetter egeninnsats

TELIA TV OG STRØMMING

Med TV fra Telia får du TV & strømming samlet på ett sted! Du får massevis av kanaler og strømmetjenester å velge i. Med Telia Play kan du se hva du vil, hvor du vil, når du vil. Har du skjerm, har du TV!
telia tv og strømming

I samarbeid med Telia leverer vi en hel verden av underholdning! Et skalerbart poengsystem og en innholdsrik valgmeny lar deg skreddersy din egen kanalpakke med få tastetrykk. Telia TV & Strømming gir deg fast tilgang til de største norske kanalene, samt ekstra poeng til rådighet for å velge inn ekstra kanaler, strømmetjenester og pakker.

De faste kanalene er alltid inkludert, og regnes ikke som en del av poengpotten. De forhåndsvalgte kanalene er kanaler som blir forhåndsvalgt for deg, men som du enkelt kan bytte med annet innhold i valgmenyen. Alle oppgitte priser er per måned. Etableringsgebyret er et engangsgebyr for å få fiberen installert i din bolig.